Aanmeldformulier mondeling examen Accountancy MKB

* Verplichte velden

Let op! Dit is het aanmeldformulier voor het examen Accountancy MKB. Als je de praktijkopleiding AA onder de oude eindtermen hebt gevolgd en afrondt, kun je je hier aanmelden.

Heb je eerder mondeling examen gedaan? *
Had je een deficiëntie voor GEB? (waarschijnlijk had je deze als je theoretische getuigschrift vóór 1 september 2019 is afgegeven en je voor de praktijkopleiding afstudeert onder de nieuwe CEA eindtermen) *
Heb je voorafgaand aan de start van je praktijkopleiding een entreetoets (actualiteitstoets) afgelegd/moeten afleggen? *
Examendata en locaties *
Examendata en locaties * Geef hier de datum en locatie van je voorkeur op:

Je kan je nog niet opgeven, maar hier vind je vast de examendata voor de rest van het jaar:

 • Woensdag 13 april 2022
 • Woensdag 18 mei 2022
 • Woensdag 15 juni 2022
 • Woensdag 13 juli 2022
 • Woensdag 14 september 2022
 • Woensdag 12 oktober 2022
 • Woensdag 16 november 2022
 • Woensdag 14 december 2022

Lees voordat je het formulier verstuurt nog het volgende

Wij kunnen je pas inschrijven voor het examen als wij hebben vastgesteld dat je aan de voorwaarden voor toelating tot het examen voldoet. Als dit niet het geval is ontvang je van ons een bericht en moet je je op een later moment opnieuw aanmelden. Ook hiervoor geldt weer een termijn van zes weken.

Het geven van een voorkeursdatum is geen garantie dat je ook daadwerkelijk op deze datum en deze locatie het examen kan afleggen. Dit is onder meer afhankelijk van het volgende:

 1. Je examinatoren moeten voldoende onafhankelijk zijn om jouw examen te kunnen afnemen.
 2. Op de aangegeven datum en locatie moet nog plaats zijn.
 3. Bij te weinig aanmeldingen voor een datum en locatie kan een examendag worden geannuleerd.

Ad 1. Indien je door ons bent ingedeeld bij een examinator, waar je een werk-, familie- of vriendschappelijke relatie mee hebt of bij een examinator die je eerder in je praktijkopleiding heeft begeleid, getraind of geadviseerd, meld je dit zo spoedig mogelijk aan ons, zodat we je ergens anders kunnen indelen. Vooraf aan je examen bevestigen je examinatoren en jij schriftelijk op het beoordelingsformulier dat er geen sprake is van een relatie die een onafhankelijk oordeel (in wezen en in schijn) in de weg kan staan.

Let op: op het moment dat je bent ingedeeld voor een examen op één van jouw voorkeursdata en de datum en tijd aan je zijn bevestigd, kun je niet meer kosteloos annuleren. Je bent dan de gehele examenbijdrage verschuldigd. 

Tekst gelezen *

Privacystatement

Hoe wij in het kader van de praktijkopleiding omgaan met uw gegevens, hebben wij vastgelegd in ons privacystatement. Raadpleeg het privacystatement.