Entreetoets

Is jouw theoretische diploma ouder dan zes jaar? Dan moet je in het eerste halfjaar van je praktijkopleiding de digitale entreetoets praktijkopleidingen maken. Na jouw aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met inloggegevens.

De online entreetoets praktijkopleidingen voor de praktijkopleiding omvat 50 gesloten vragen (multiplechoicevragen) die betrekking hebben op de controle- en overige standaarden (NV 100-999) en de verslaggevingsregels (RJ en IFRS). Het is bij het maken van de toets toegestaan gebruik te maken van de relevante documentatie. Voor het behalen van het certificaat moet je 42 vragen correct hebben beantwoord.

Na de aanmelding voor de entreetoets praktijkopleidingen ontvang je binnen enkele dagen een e-mail met inloggegevens.

Indien je niet bent geslaagd, mag je nog minimaal driemaal de entreetoets praktijkopleidingen herkansen. Je hebt 6 weken de tijd om de entreetoets praktijkopleidingen af te leggen. Als je de entreetoets praktijkopleidingen met een voldoende hebt afgesloten, ontvang je een digitaal bewijs van deelname. Dit bewijs moet worden opgeslagen in je portfolio in de ELO.

Kosten

De kosten voor het afnemen van de entreetoets praktijkopleidingen bedragen € 99,00.

Vragen over entreetoets praktijkopleidingen?

Voor vragen en aanmelding kun je e-mailen naar praktijkopleiding@nba.nl. Of je kunt ons telefonisch bereiken via 020 301 0 440.