Vacature: Privacy Officer (16 uur per week)

De NBA is op zoek naar een privacy-officer. In een ‘duobaan’ zorg je er samen met jouw collega privacy-officer voor dat de NBA voldoet aan de eisen die op privacy-gebied aan de NBA gesteld worden. Solliciteer direct! 

Vrouw laptop werken 1 (600x375)

De NBA

Als beroepsorganisatie van alle 22.000 accountants in Nederland zet de NBA (Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) zich in voor haar leden. Niet alleen bij financiële en bedrijfseconomische vraagstukken, maar ook bij brede maatschappelijke thema’s zoals fraude, duurzaamheid, continuïteit en digitalisering spelen accountants een belangrijke rol.

Met circa 130 medewerkers is de organisatie klein genoeg om iedereen persoonlijk te leren kennen en groot genoeg om uitdaging, een professionele werkomgeving en veel verschillende disciplines te bieden. De betrokkenheid is hoog, de lijnen zijn kort en goede samenwerking is essentieel. Ook ontwikkelt de organisatie zich snel, waardoor je volop mogelijkheden krijgt en zelf ook steeds stappen zet. Hierdoor kun je echt het verschil maken. Werken bij de NBA betekent werken bij een dynamische organisatie met impact!

Wat breng jij als privacy-officer

Als privacy officer ben je  het aanspreekpunt voor privacy-aangelegenheden en je hebt hierin een informerende en adviserende rol. Goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook onmisbaar. Je houdt je onder meer bezig met de behandeling van datalekken en het opstellen en beoordelen van verwerkersovereenkomsten. Met name bij de behandeling van datalekken is een proactieve aanpak een must. Verder stel je interne procedures en een intern jaarplan privacy op en zorg je ervoor dat deze worden uitgevoerd. Ten slotte:  Als privacy-officer ben je een sparringpartner van de organisatie en waar nodig word je betrokken bij verschillende projecten waarbij gegevensbescherming en privacyaspecten een rol spelen. Zo gaat op dit moment bij de NBA veel aandacht uit naar het project Datagedreven organisatie.

Over jou

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO opleiding
  • Je hebt 2-3 jaar ervaring op het gebied van gegevensbescherming
  • Je bent praktisch en besluitvaardig ingesteld
  • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent een initiatiefnemer die houdt van een resultaatgerichte aanpak en komt met voorstellen hoe een gezamenlijk resultaat behaald kan worden

Wij zorgen goed voor elkaar

Als jij bij ons komt werken dan zorgen wij samen voor ruimte voor initiatief en de mogelijkheid tot het vormgeven van jouw functie, voor jouw professionele ontwikkeling en voor een goede werk en privé balans. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, daarnaast is er aandacht voor jouw persoonlijke groei met uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Naast een goed pensioen bij Nationale Nederlanden, 29 vakantiedagen (op fulltime basis) en een salaris van min. € 3.756,- (afhankelijk van expertise en ervaring), ontvang je tevens een 13e maand. Daarnaast staan persoonlijk contact, onderlinge verbinding en ontspanning hoog in het vaandel bij de NBA en zorgen we dat daar voldoende aandacht voor is.

Interesse

Meer informatie over de functie kun je inwinnen bij Arjen Sukkel, Coördinator Juridische zaken, telefoonnummer 020 - 30 10 284 of 06 – 505 608 00. Je schriftelijke reactie kun je richten aan de afdeling HRM, ter attentie van Jessica Nanulaitta, HR-adviseur (hrm@nba.nl).