Stagiaire Communicatie

Voor de periode oktober ’22 – maart ’23 zijn wij op zoek naar een Stagiaire Communicatie voor 24 tot 40 uur per week.

Om de instroom in het beroep te bevorderen organiseren wij in het voorjaar een hackaton voor studenten accountancy. De hackaton is een challenge voor accountancy studenten die in korte tijd een complexe case moeten zien op te lossen. Bij het organiseren van een hackaton komt veel werk kijken, van praktische zaken tot en met strategische keuzes en overleg met mogelijke partners. Bij dit proces willen wij graag een stagiaire betrekken, die zowel de tijd krijgt om veel te leren als om hands-on mee te draaien om deze hackaton tot een succes te maken.

De stagiaire gaat deel uitmaken van het communicatieteam en kan zo ook kennis maken met de andere aspecten van ons werk: evenementen, redactie, externe communicatie, public affairs, digitale communicatie en onze uitgeverij.

De aansturing en begeleiding zal plaatsvinden door de manager externe communicatie, die ook verantwoordelijk is voor de hackaton. Je werkt nauw met hem samen, maar je laat ook zien dat je zelfstandig kan werken en aanvoelt wat er moet gebeuren.

De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de kwaliteit van de beroepsuitoefening door 22.500 geregistreerde accountants in Nederland. Op het bureau van de NBA werken ongeveer 150 mensen (114 FTE). De communicatie-afdeling bestaat uit ongeveer 20 personen.

De NBA betaalt een stagevergoeding van € 250,00 bruto (op basis van een fulltime week) en na afloop krijg je een getuigschrift. Af en toe van huis uit werken is mogelijk. Ons kantoor bevindt zich aan de Antionio Vivaldistraat 2 in Amsterdam, op enkele minuten lopen van NS- en metrostation RAI.

Voor meer informatie over de stage kan je contact opnemen met Lukas Burgering, manager externe communicatie, 020- 301 0255.

Heb je interesse? Stuur dan een reactie naar: l.burgering@nba.nl