Faculty ECG tegel (510x375)Faculty Ethiek, Cultuur en Gedrag

Met de oprichting van faculties wil de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) leden en belanghebbenden verbinden op inhoud. Centraal hierin staat de systematische ontwikkeling van het accountantsberoep. De Faculty Ethiek, Cultuur en Gedrag is er om, in lijn met maatschappelijke ontwikkelingen, accountants in hun professionele omgeving te helpen morele afwegingen te maken op een zorgvuldige, uitlegbare en standvastige manier in het belang van de samenleving. Lees op deze pagina waar de faculty Ethiek, Cultuur en Gedrag voor staat, en hoe je mee kunt denken. 

Jezelf ontwikkelen op het gebied van Ethiek, Cultuur en Gedrag? Bekijk hier waar je nu al mee aan de slag kunt »

Nieuws

Nieuw bestuurslid en rondetafels

Een korte update van de voorzitter van de Faculty ECG Margreeth Kloppenburg samen met nieuw bestuurslid Mike Muller over de stand van zaken.

kloppenburg_margreet_600x375.jpg

Faculty Ethiek, Cultuur & Gedrag: 'Voor integriteit heb je anderen nodig'

Duiden van huidige ontwikkelingen, richting geven aan toekomstige ontwikkelingen en aangeven hoe je deze kennis in de praktijk professioneel toepast. Dat zijn de drie kerntaken waarmee de nieuwe faculties aan het werk gaan. Wat zijn de plannen? In vier interviews geven de voorzitters een kijkje in de kraamkamer. Dit keer Margreeth Kloppenburg, sinds februari voorzitter van de faculty Ethiek, Cultuur & Gedrag. Lees verder op Accountant.nl

Sluit je aan en denk mee

Het netwerk van de Faculty Ethiek, Cultuur en Gedrag bestaat uit accountants en relevante stakeholders. De faculty is er voor diegene die zich bewust is van het belang van het continue (her)ijken van het moreel kompas.

Meld je aan voor het netwerk als je interesse hebt of een bijdrage wilt leveren aan onderstaande thema’s Professionele integriteit; jij en je professie; Cultuur gericht op het goede; jij en je omgevingen/of maatschappelijke radar; jij en de maatschappij.

 

Ons netwerk

Volg ons en wordt onderdeel van het meest relevante netwerk, wordt als eerste op de hoogte gebracht van de activiteiten van de faculty. Denk mee over relevante thema’s, word uitgenodigd voor bijeenkomsten, krijg inzicht in huidige en toekomstige ontwikkelingen die relevant zijn voor je werk - en carrièreontwikkeling en blijf op de hoogte van publicaties, onderzoek en relevante leer-en ontwikkelinstrumentend. Meld je aan »

» Afmelden voor deze visualisatie

Contact

Daphne Kolk (375x375)
Daphne Kolk Facultymanager Ethiek, Cultuur en Gedrag 06 21 89 76 57