Routebeschrijving

 

 

Route per openbaar vervoer

Vanwege het milieu, de beperkte parkeergelegenheid rond het NBA-pand en de hoge parkeerkosten (€6,- per uur), verzoeken wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, van de fiets of om te carpoolen.

Het pand ligt op loopafstand van het NS-station RAI en NS-station Zuid.

Vanaf station RAI (7 min lopen)

U verlaat station RAI aan de Buitenveldertkant, volgt de Europaboulevard, slaat rechtsaf de Boelelaan in en neemt vervolgens de tweede afslag rechts. U ziet het kantoor van de NBA aan uw rechterhand.

Vanaf station Zuid (15 min lopen)

U verlaat Station Zuid aan de kant van het Gustav Mahlerplein en slaat voor de Hema linksaf. U loopt door tot de Beethovenstraat en slaat hier rechtsaf. Bij het stoplicht van de Boelelaan steekt u naar links over en loopt rechtdoor. Na 500 meter ziet u het NBA-kantoor aan uw linkerhand.

Vanwege het milieu, de beperkte parkeergelegenheid rond het NBA-pand en de hoge parkeerkosten (€6 per uur), verzoeken wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van het openbaar vervoer, van de fiets of om te carpoolen.’

 

Algemene routebeschrijving:

Route per auto 

Het kantoor bevindt zich circa 400 meter vanaf afslag S109 (RAI) van de ringweg A10. 

Vanuit de richting Den Haag/Rotterdam:
Neem de afslag A4 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Amersfoort, afslag RAI, bij verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde. 

Vanuit de richting Utrecht:
Neem de A2 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Den Haag, afslag RAI, bij de verkeerslichten linksaf; op Europaboulevard bij de eerste verkeerslichten rechtsaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde. 

Vanuit

 de richting Haarlem/Alkmaar:
Neem de A9 richting Amstelveen, bij knooppunt Badhoevedorp de A4 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Amersfoort, afslag RA, bij verkeerslichten rechtsaf en direct linksaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde.  

Vanuit de richting Amersfoort:
Neem de A1 richting Amsterdam, vervolgens de A10 Ring Amsterdam (zuid) richting RAI/Den Haag, afslag RAI, bij de verkeerslichten linksaf; op Europaboulevard bij de eerste verkeerslichten rechtsaf De Boelelaan op, na tweehonderd meter ziet u het kantoor van het NBA aan de rechterzijde.

Parkeren

Parkeren kan aan de voorkant en zijkant van het NBA-pand. Hier geldt betaald parkeren van 09:00 uur tot 19:00 uur. De tarieven zijn:

  • Dagkaart € 36,00 (tot 19:00 uur) 
  • Uurtarief € 6,00

Op 3 minuten loopafstand is een Q-Parking.