Compliance in coronatijd

De NBA Kennisgroep Compliance nodigt u uit voor de volgende kennissessie: Compliance in coronatijd. Deze vindt plaats op woensdag 26 mei 2021 tussen 16.00 en 18.00 uur.

We hebben al ruim een jaar te maken met corona. De wereld is ingrijpend veranderd. De impact op de dynamiek bij onder meer bedrijven is groot. Dat geldt zeker ook voor medewerkers. Velen werken vanuit huis en zien collega’s en klanten voornamelijk, of alleen, online. Wat zijn de gevolgen van deze verandering voor integriteitsrisico’s van een onderneming? Wat kan een Compliance Officer doen om deze integriteitsrisico’s te beheersen? En hoe doe je dat bij het werken op afstand?  

Tijdens deze bijeenkomst geven de sprekers Nicolet Jager en Marloes Stubbe-Oude Munnik hun visie op deze ontwikkelingen en vertellen over hun ervaringen hoe zij integer gedrag stimuleren. Nicolet en Marloes zijn lid van de Kennistafel Gedrag en Cultuur van de Vereniging van Compliance Officers. Nicolet spreekt vanuit haar ervaring als interim Compliance professional bij verschillende organisaties. Marloes vertelt over haar ervaringen als Compliance Officer bij Nationale-Nederlanden.