Finale NBA Impact Challenge

2500 deelnemers, verspreid over meer dan 50 onderwijsinstellingen hebben afgelopen maanden door middel van de NBA Impact Challenge het veelzijdige accountantsberoep mogen ervaren. Op 8 december 2020 strijden de 8 beste teams van Nederland tegen elkaar in het slotstuk van de campagne; de grote finale!

 

De NBA Impact Challenge is een campagne waarbij scholieren en studenten gedurende een langere periode bezig zijn met een casus die aansluit bij hun belevingswereld. Dit jaar gaat de casus over DJ Nicolas Baker, die samen met zijn manager Annabel van den Bosch zo snel mogelijk de hele wereld wil veroveren. De casus wordt altijd ingeluid door een persoonlijk verhaal uit de praktijk van een NBA-Ambassadeur, waarna de deelnemers zelf de praktijk kunnen ervaren in een voor hen ontwikkelde digitale leeromgeving.

De finalisten zijn

  • in de categorie havo - scholieren van Stad en Esch (Meppel) en Comenius Lyceum (Capelle ad IJssel)
  • in de categorie vwo - scholieren van Pallas Athene College (Ede) en Rembrandt College (Veenendaal)
  • in de categorie hogeschool - studenten van Hogeschool Windesheim en van NHL 
  • in de categorie universiteit - studenten van Tilburg University en Rijksuniversiteit Groningen

Deze teams mogen tijdens de online finale hun adviezen presenteren aan een deskundige jury. Deze vakjury bestaat uit Marco van der Vegte (voorzitter NBA), Agnes Koops (PwC), Stephan Seijkens (WVDB Adviseurs Accountants) en Diana Clement (Borrie Accountants/Belastingadviseurs).

Wij nodigen u van harte uit om online aanwezig te zijn bij dit evenement om de accountants van de toekomst te bewonderen. Meld u aan!

 

Meer informatie over