Community Young Profs voor jou!

Banner-Young-Profs-verschillende-beelden.jpg

Wist jij dat er een eigen platform is voor trainees en jonge leden? Een community van en voor NBA Young Profs. Een community om elkaar te leren kennen, steun bij elkaar te vinden en om met elkaar te kunnen sparren over wat Young Profs bezig houdt. Heb je een idee, vraag of wil je reageren, meld je aan en post meteen jouw bericht. Inloggen is eenvoudig, kan gewoon met je MijnNBA-account. En dat geldt ook voor alle trainees.

Foto's van het festival

We hebben de foto's van huisfotograaf Marja Brouwer geplaatst op de community.

Community sessie 19 april.jpg

Help mee om van de community een succes te maken

De Community Young Profs is druk bezig om een programma voor het najaar te ontwikkelen zodat Young Profs elkaar live kunnen ontmoeten. Met voor Young Profs interessante onderwerpen en activiteiten: op het terrein van duurzaamheid, data-analyse, over werkdruk of in de vorm van bedrijfsbezoeken of een bezoek aan de Accountantskamer.

Heb jij ideeën? Deel ze met ons in de community!

Activiteitenkalender

NBA Young Profs Festival, 28 augustus - Utrecht

Op 26 augustus heeft de NBA het NBA Young Profs Festival georganiseerd; een festival voor studenten, trainees en NBA Young Profs met als titel: happy@work. Was jij op het festival? Bekijk de foto’s in de community! Trainees en leden hebben toegang tot de community. Ben je student en nog geen trainee mail dan naar j.lieverse@nba.nl of m.appel@nba.nl dan zorgen wij dat jij je digitale foto krijgt!

Q&A, 13 september - online

Online inloop waar je terecht kunt met al je vragen of als je even wilt sparren over een idee of gewoon nader kennis wilt maken. Check de data in de community.

LinkedIn workshop, datum volgt - NBA Amsterdam

Zit jij wel eens met je handen in het haar over wat je moet doen met LinkedIn? Je wil wel berichten posten, maar weet niet goed hoe of wat? Leer over hoe je de mogelijkheden van LinkedIn beter kunt inzetten. 

Q&A, 13 oktober - online

Online inloop waar je terecht kunt met al je vragen of als je even wilt sparren over een idee of gewoon nader kennis wilt maken. Check de data in de community.

kl_0675_YP_Festival_26augustus2022.jpgkl_0803_YP_Festival_26augustus2022.jpgkl_0532_YP_Festival_26augustus2022.jpg